?

Log in

No account? Create an account

Pocket Day to Page Calendar

diary sizes estimated

Name:
Kajsa Blom
Birthdate:
29 September 1988
Location:
Website:
External Services:
Schools:HI. If you are reading this, add me as your friend. Posts in English will follow. I hope I don't get to any more trouble.

I'm into pop, rock, female vocalists, dance and finnish, including:
Evanescence, Damien Rice, Seether, The Rasmus, Michelle Branch, HIM, Eminem, Placebo, Nickelback, Breaking Benjamin, My Chemical Romance, Lordi, Lemonator, Spice Girls, The Servant, Robbie Williams, Melanie C, James Blunt, Jennifer Lopez, Relaxing Piano Music Consort, Stone Sour, Egotrippi, Blue October, Rölli, Technicolour, Nirvana, Staind, Linkin Park, Kumikameli, Sugababes, American Idol 4, Mick Lloyd's Nashville Music Machine, Lindsay Lohan, Marilyn Manson, Oasis, Trivium, Garbage, London Symphony Orchestra, ThouShaltNot, Enya, System of a Down, Britney Spears, Smile Empty Soul, Jesse McCartney, Green Day, Shania Twain, Coldplay, Judas Priest, Good Charlotte, Dido.

Check out my music taste: http://www.last.fm/user/kermajuusto

Jos et osaa käyttää päiväkirjaa, niin älä lue käyttäjäkuvausta. Älä varsinkaan uusinta merkintää, jos olet kiinnostunut miksi minulla on ollut sama messenger @-osoite 11-vuotiaasta.

Tahdon... julistaa pedofiilit armahdettavaksi kuolemantuomiolla, tuhota bändin kaikki jäsenet Poets of the Fall -ympäriltä, sekä tuon mainostetun tuotannon sosiaalifobisena hyväksi ja -väärinkäyttönä, käydä elokuvissa ystävien kanssa, ja muuta sontaa ja arvostaisin, jos minun tavarat jätettäisiin itselleni etteivät nuo kulu - eikä sen vuoksi tarvitse lyödä minulta suuta täyteen verta niin että hampaat lähtevät irti.
Photobucket

Vessassa tai ennen nukkumaanmenoa sitä keksii tähän itsestään parhaat tiedot, mutta olen asunut Kaarinassa, Isojoella ja Ylöjärvellä... ja minulla on jou.

Henkilön Kajsa Blom Facebook-profiili

707=\o/="lol"!
Client error: Don't have access to requested journal

Tarkoitan sitä, että minut voidaan leikata siis olemalla jotakin perseestä yhteisistä mielenkiinnonkohteista IRL, mutta haluankin kyllä kavereita -jos ne vain saatanalliseen kipuun liittyvät, tai käyttävät moniaamuiset lääkkensä tulitikkurasioista häpeämättä Kaurasmäen kioskeista markkoja ja karkkia varastaneita.
Photobucket

in blooming daisy art of Hers Deviantart piirustuksia, valokuvia vanhoja, jotakin sukua/
Myspace
twitter
toinen, erittäin harvinainen RARE lj user daisyshock

¤Koska minulta poistettiin horoskooppeja, piirustuksia, ja muuta tekijänoikeudellista ÄO-tuloksia IRC-Galleriasta, on minulla myös sinne porttikielto.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


free countersHei en ole väittänyt Poets of the Fallia pedofiileiksi vaikka nimi kuulostakin siltä, mutta vihaan heitä enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa ja näen painajaisia, jos niiden musiikki soi kun nukun ja muutenakaan en kestä ollenkaan niiden mölyä. Eli hyi vittuun semmooset.
Photobucket

Statistics